Το FOOD SERVICE -σε συνέχεια 17 χρόνων επιτυχημένης πορείας-
επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της ενημέρωσης στο χώρο των
τροφίμων & ποτών και φθάνει σε κάθε επαγγελματία του κλάδου -σε
έντυπη και ηλεκτρονική μορφή- με εντελώς σύγχρονη αισθητική και εκ
βάθρων ανανεωμένη όσο και χρηστική αρθρογραφία.
Στο νέο, ανανεωμένο τεύχος του FOOD SERVICE θα βρείτε:
• Συνέντευξη με τον Γιώργο Καβαθά, Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., αλλά και της
ανελλήνιας Π.Ο.Ε.Σ.Ε.
• Συνέντευξη με τον Διονύσιο Κουκουτάρη, Πρόεδρο του Διοικητικού
Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας alfa - Αθανάσιος Δ.
Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε.
• Συνέντευξη με τον Michael Schaefer, Επικεφαλής του Παγκόσμιου τομέα
Έρευνας Τροφίμων και Ποτών στην Euromonitor International
• Στρατηγικές marketing: Πετυχημένο rebranding σε 5+1 απλά βήματα
• Υγιεινή εστιατορίου: Πως επιτυγχάνεται - Τι απαιτείται
• Menu: Αλλάζω γιατί… βουλιάζω ή γιατί το σχεδιάζω;
• 3+1 λάθη που μπορεί να... ναρκοθετήσουν τα περιθώρια κόστους των
προμηθειών σας
• Πως διαμορφώνεται το “πρόσωπο” του νέου εστιάτορα;
• Location, location, location! Το “χαρτί” της τοποθεσίας
• Ποια τα πολλαπλά κέρδη που θα αποφέρει η δραστική μείωση του ΦΠΑ;
Τι ισχύει στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες;
2
o
χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 19400 Κορωπί, Τηλ: 2109238672 fax: 2109216847 email: