Greek Vegan 7

96 ΣΟΜ ΤΑΜ Βαθμός δυσκολίας: εύκολο | Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά | Μερίδες: 4-5 ΥΛΙΚΆ • 2 φλιτζ. τριμμένη ή πολύ λεπτοκομμένη παπάγια (Αν δεν βρείτε πράσινη, γίνεται και με ώριμη) • 5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή μία μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους • 3 κ.σ. ψημένα αράπικα φιστίκια (ξεφλουδισμένα) • 1/2 φλιτζ. πράσινα φασόλια βρασμένα • 1 σκελίδα σκόρδο • 1 πιπεριά τσίλι • χυμό από ένα λάιμ • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας • 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη • 1/3 φλιτζ. φρέσκο κόλιανδρο ή βασιλικό χοντροκομμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Βάζουμε στο μπλέντερ το σκόρδο, το τσίλι, το λάιμ, τη σάλτσα σόγιας, τα φιστίκια και τη ζάχαρη και χτυπάμε ελαφρά για να σπάσουν, χωρίς να λιώσουν. 2. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά πιέζοντάς τα ελαφρά με τα χέρια μας και σερβίρουμε αμέσως.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=