Greek Vegan 13

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Το βάζουμε να ζεσταθεί ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το σιμιγδάλι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ενώ ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα ταψί και κολλάμε μία μεμβράνη για να μην κάνει κρούστα. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά. Παράλληλα βάζουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε ένα ταψί, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και από τις 2 πλευρές, τα τρυπάμε και τα ψήνουμε με βάρος, ώστε να μην φουσκώσουν, για 30 περίπου λεπτά, στους 180 ο C μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν. Στο μεταξύ, έχουμε βάλει την κρέμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και την έχουμε στο ψυγείο. Μόλις τα φύλλα κρυώσουν τα κόβουμε με πριονωτό μαχαίρι και χτίζουμε το μιλφέιγ. Διακοσμούμε με τα φρούτα. Πασπαλίζουμε με τριμμένα φύλλα, άχνη ζάχαρη και λίγα φύλλα δυόσμου. www.evlogimeno.com Για την καλή υγεία συνιστάται μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής Υλικά για τα φύλλα 500ml ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου 10γρ. κορν φλάουρ 60γρ. ζάχαρη 60γρ. σιμιγδάλι ψιλό Ξύσμα από μισό λεμόνι 20γρ. μαργαρίνη 2 βανίλιες Υλικά για την κρέμα Έτοιμο φύλλο σφολιάτας με φυτικό βούτυρο 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη με σιμιγδαλόκρεμα, φρούτα του δάσους και ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου Μιλφέιγ Καλή απόλαυση! Υλικά για γαρνίρισμα Σμέουρα, Blueberries & Βατόμουρα Άχνη ζάχαρη Δυόσμος

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=