Greek Vegan 13

ΒΊΓΚΑΝ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ ΜΕ ΤΌΦΟΥ ΥΛΙΚΆ Για τη μους: • 200 γρ. κουβερτούρα • 700 γρ. silken τόφου • 6 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας μπέρμπον Για το σερβίριμα: • σταγόνες σοκολάτας • φράουλες • φρέσκος δυόσμος ΕΚΤΈΛΕΣΗ Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε το τόφου, τη λιωμένη κουβερτούρα, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια και τα χτυπάμε για 1-2’. Σερβίρουμε γαρνίροντας με σταγόνες σοκολάτας, φράουλες και φρέσκο δυόσμο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμούμε, και απολαμβάνουμε. Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά  Χρόνος Αναμονής: 5 λεπτά  Μερίδες: 2 50

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=