Greek Vegan 13

OVERNIGHT OATS ΜΕ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΥΛΙΚΆ • 110 γρ. βρόμη • 2 κ.σ. σπόροι τσία • 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου • 1 κ.σ. σκόνη πρωτεΐνης με γεύση κακάο • 1 κ.σ. σκόνη κακάο • 1 κ.σ. φιστικοβούτυρο (ή άλλο καρποβούτυρο της επιλογής μας) • 40 γρ. τριμμένη μαύρη σοκολάτα • 250 ml γάλα ρυζιού με βανίλια ΕΚΤΈΛΕΣΗ Σε ένα βάζο βάζουμε τη βρόμη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τους σπόρους τσία, το σιρόπι σφενδάμου, τη σκόνη πρωτεΐνης, τη σκόνη κακάο, το φιστικοβούτυρο και την τριμμένη σοκολάτα. Τελευταίο προσθέτουμε το γάλα ρυζιού. Κλείνουμε το βάζο και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ για τουλάχιστον 8 ώρες. Απολαμβάνουμε! Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά  Χρόνος Αναμονής: 8 ώρες  Μερίδες: 2 40

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=