Greek Vegan 11

Η Καίτη Πικιού φτιάχνει ειδικά για το περιοδικό μας έξι υπέροχες και πανεύκολες γλυκές συνταγές, για να μοσχομυρίσει το σπίτι σας τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Η ίδια ξεκίνησε τη vegan ζαχαροπλαστική όταν αποφάσισε να φτιάξει τούρτα για μια vegan φίλη της. Έκανε πειράματα για έναν περίπου χρόνο μέχρι να τελειο­ ποιήσει τις συνταγές της. Με 8ετή πλέον εμπειρία στη vegan ζαχαροπλαστική λέει με βεβαιότητα ότι είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις ένα vegan γλυκό. Αρχές Δεκέμβρη άνοιξε το ζαχαροπλαστείο «Little Bear Patisserie» στον Πειραιά, όπου έχει τα πάντα από vegan παραδοσιακά και μοντέρνα γλυκά. Θα βρείτε από γαλακτομπούρεκο και μπακλαβά, εκμέκ και τσουρέκι, μέχρι red velvet, μιλφέιγ. Ό,τι, δηλαδή, έχει ένα κανονικό ζαχαροπλαστείο στη vegan εκδοχή του. Αναλαμβάνει catering για βαφτίσεις, γάμους και πάρτι. 90 Πασχαλινά κουλουράκια 91 Σοκολατόπιτα 92 Πασχαλινό τσουρέκι 93 Σάμαλι 94 Carrot cake 96 Μωσαϊκό με τσουρέκι και χαλβά από τη chef του «Little Bear Patisserie» Γ λυκ ί σματα Απολαυστ ι κά Κα ί τ η Πικιού Little Bear Patisserie: Ελευθερίου Βενιζέλου 14, Πειραιάς, τηλ.: 210 4136988 littlebearpiraeus littlebear_piraeus

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=